Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

RILEY SAGER - Szerzői könyvcsomag

Ár:
7.980 Ft
4.190 Ft
Kedvezmény: 47%
ISBN: rscsomag
Elérhetőség: Raktáron

Riley Sager amerikai íróról első könyve megjelenésekor csupán három dolgot lehetett tudni: igazából nem így hívják; női álneve ellenére férfi; és a saját nevén régóta sikeres szerző. Ki képes annyira lebilincselően és feszesen írni, hogy az Egyesült Államoktól Hollandiáig, Brazíliától Svédországig mindenkit kiráz a hideg, aki csak elkezdi olvasni a thrillerjeit? A nemzetközi könyvpiacon hatalmas visszhangot váltott ki 2016 telén debütáló kézirata. Szinte egyidőben lecsapott rá 22 kiadó. Még Stephen King, a thriller-király is csodálattal adózott neki. Márpedig ő nem szokta pazarolni a dicséreteit.


HÁROM LÁNY
Először hárman voltak. A sajtó elnevezte őket Túlélő Lányoknak. Quincy, Sam és Lisa – a három lány olyan csapatba tartozott, amelynek senki sem szeretett volna a tagja lenni. Ők voltak az egyetlen túlélői három, egymástól független tömegmészárlásnak. Aztán ketten lesznek. Amikor Lisa rejtélyes körülmények között meghal, Sam pedig váratlanul felbukkan Quincy lakásán, fordul a kocka. Quincy hamar rájön: igazából semmit sem tud a másik két Túlélő Lányról. Miért kereshette őt Lisa a halála előtt? És mit akar tőle valójában Sam? Csak egy marad? Quincy egyre biztosabb benne: ő lesz a következő áldozat.

AKARSZ VELEM JÁTSZANI?

Emma első tábora volt, messze a szüleitől. Három új barátnőre talált. Nevettek, úsztak, kirándultak, játszottak együtt. És megtanulta tőlük azt is, hogyan kell hazudni. Aztán a barátnők egy éjszaka örökre eltűntek az erdőben. Emma évekkel később, immár felnőttként felügyelői munkát vállal a régi táborban. Itt az ideje, hogy leszámoljon a múlt kísérteteivel. De tényleg olyan jó ötlet visszatérnie a tragédia színhelyére? Mert lehet, hogy Emma ártatlansága a legigazabb az összes hazugság közül.


FONTOS INFORMÁCIÓ! A csomagár a benne szereplő könyvekre csak együttesen érvényes. Ha a kosárban valamelyik kötetet kiveszed a csomagból, az extra kedvezmény elveszik a többi címre is.

 
Átlagos értékelés: Nem értékelt

RILEY SAGER - Szerzői könyvcsomag

RILEY SAGER - Szerzői könyvcsomag

Mondd el a véleményed!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!