Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Louise Doughty: Dupla spirálban

Ár:
3.990 Ft
1.995 Ft
Kedvezmény: 50%
ISBN: 978-963-9905-68-9
Elérhetőség: Raktáron

A csábítás sötét oldala.

Az ismeretlen varázsa.

Az árulás csapdái.


Yvonne Carmichael sikeres középosztálybeli nő. Amikor a munkája során megismerkedik egy titokzatos férfival a Parlamentben, szenvedélyes viszonyba bonyolódik vele. Nem sejti, hogy ezzel nem csak a házasságát kockáztatja. Yvonne körül a titkok hálója napról napra fojtogatóbbá válik. Aztán megtörténik, aminek sosem szabadna: egy szörnyű bűntény. A titokzatos férfi és Yvonne bíróság elé kerülnek. Melyikük követte el a bűncselekményt? Mi történt pontosan? Ki a férfi valójában?

A világsikerű thriller eddig 27 nyelven jelent meg. Csak az angol Amazonon több mint 1000 ötcsillagos kritikát kapott! Idén nagy sikerű BBC-tévésorozat is készült belőle, amelyet 8 millión néztek meg Apple Tree Yard (Bujdokló szenvedély) címmel. 
Menny.:db

A szerzőről:

Több sikeres könyv és színdarab után 2013-ban jelentkezett ezzel a regénnyel. Szinte azonnal felkerült a világ sok országában a népszerűségi listákra, de még nagyobb szó, hogy ennyi év után jelenleg is ott van. Páratlan teljesítmény évek múlva is az élbolyban  szerepelni. A BBC tévésorozatot készített Dupla Spirálban című könyvéből Emily Watson és Ben Chaplin főszereplésével. A közönséget egyszerre lebilincselte és sokkolta a történet – 2017-ben több mint 8 millióan nézték epizódról epizódra. A könyv eddig 27 nyelven jelent meg.

Ezt írták a könyvről:

Kritikák
"Annyira, de annyira jó.” - Jojo Moyes
"Felzaklató thriller! Milyen vékony réteg választja el a mindennapi rutint az esztelen kockázatvállalástól.” - Daily Mail
"Mélyen felkavaró történet. Kivételes!” - The Guardian
"Bámulatos!” - The New Yorker