Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LIZ NUGENT - Szerzői könyvcsomag

Ár:
7.980 Ft
4.190 Ft
Kedvezmény: 47%
ISBN: lncsomag
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron

A pszichothrillerek írországi királynője. Vérfagyasztóan sötét, mesterien kitalált történetei Hitchcock legjobb mozifilmjeit idézik. A nemzetközi thrillerirodalomba 2016-ban robbant be elsöprő sikerrel.


MINDIG IS ÉJJEL LESZ

A tökéletes házaspár. A tökéletes gyilkosság. Senki nem feltételezné, hogy az elismert bíró és az elegáns felesége egy drogos prostituálttal beszél meg találkozót. Azt pedig végképp nem, hogy a lányt megölik és eltemetik a patinás, ódon villájuk kertjében. A Fitzsimon házaspár mélyen hallgat a gyilkosságról. A feleség mindent megtesz, nehogy a fia tudomására jusson a szörnyű titok. A férj viszont lelkileg és idegileg kezd szétesni. De a fiú nem olyan naiv, mint ahogy a szülei képzelik. Talán nem is annyira ártatlan. És a legnagyobb probléma, hogy szinte rögeszmésen érdeklődni kezd a prostituált családja iránt...

MIT TETTÉL OLIVER?
Alice és Oliver Ryan látszólag csodás házasságban él. A férj díjnyertes gyerekkönyveket ír, a feleség tüneményes rajzokat készít hozzájuk. Úgy tűnik, bármibe fognak, egy pillanat alatt sikerre viszik. Aztán egy este Oliver annyira megveri Alice-t, hogy a nő kómába esik. Vajon miért kellett őt elhallgattatni? Hamar kiderül, hogy Olivernek jóval több a rejtegetnivalója, mint azt a felesége, az üresfejű szeretője vagy a hajdani egyetemi barátja valaha is feltételezte volna róla. És mi a szerepe ebben az évtizedes, tökéletes hazugságban az elegáns francia hölgynek? Mert tény, hogy Alice és Oliver fiatalkorukban nála nyaraltak az udvarházban –  de történt ott más is?

 

FONTOS INFORMÁCIÓ! A csomagár a benne szereplő könyvekre csak együttesen érvényes. Ha a kosárban valamelyik kötetet kiveszed a csomagból, az extra kedvezmény elveszik a többi címre is.
 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

LIZ NUGENT - Szerzői könyvcsomag

LIZ NUGENT - Szerzői könyvcsomag

Mondd el a véleményed!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: könyvcsomag, krimi, nugent, szerző, thriller