Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A GYILKOS, AKIT ISMERSZ? - Krimi, thriller könyvcsomag

Ár:
16.160 Ft
10.160 Ft
Kedvezmény: 37%
ISBN: agyaicsomag
Elérhetőség: Raktáron

Eltűnés, gyilkosság és fogvatartás. Valaki hazudik. És az óra egyre csak ketyeg...MINDEN ÓRÁBAN NÉGYSZER
Dr. Eric Parrish briliáns és lelkiismeretes pszichiáter. Amikor a privát rendelésén elvállal egy tinédzsert, hamarosan jókora szakmai dilemmába kerül. fiú rögeszmésen vonzódik egy lányhoz, és az orvos aggódni kezd a lány élete miatt. Egyre többször merül föl benne, hogy megszegi a titoktartási fogadalmát, és figyelmezteti a rendőrséget. Mire a doktor döntésre jut, már késő. Hosszú ideje egy ördögi terv célpontja. A lányt meggyilkolják, és a nyomok legalább annyira vezetnek az időközben rejtélyesen eltűnt pácienséhez, mint magához… Egy szociopata zseniálisan mozgatja a szálakat a háttérből. A kérdés csupán az, hogy ki ő valójában.

AKARSZ VELEM JÁTSZANI?

Emma első tábora volt, messze a szüleitől. Három új barátnőre talált. Nevettek, úsztak, kirándultak, játszottak együtt. És megtanulta tőlük azt is, hogyan kell hazudni. Aztán a barátnők egy éjszaka örökre eltűntek az erdőben. Emma évekkel később, immár felnőttként felügyelői munkát vállal a régi táborban. Itt az ideje, hogy leszámoljon a múlt kísérteteivel. De tényleg olyan jó ötlet visszatérnie a tragédia színhelyére? Mert lehet, hogy Emma ártatlansága a legigazabb az összes hazugság közül.

EGY KÖZELI ISMERŐS

A nyolcéves kislány, Daisy Mason eltűnik egy egyszerű családi vacsoráról. A csendes kertvárosban senki nem látott semmit – legalábbis ezt mondja mindenki. Adam Fawley detektív ugyanakkor tudja, hogy tíz ilyen esetből kilencben csak olyan ember lehet a tettes, akit az áldozat ismert. Vagyis valaki hazudik. Az óra ketyeg, könnyen kifuthatnak az időből…

SÖTÉTBEN
Egy félholt nőt és egy gyereket találnak egy alagsori szobába zárva. Senki se tudja, kik ők – a nő nem tud beszélni, és nem jelentették be olyan személyek eltűnését, akiknek a személyleírása illik rájuk. A ház tulajdonosa egy idős férfi, aki azt állítja, még sosem látta őket. Oxford csendes város. A környékbeliek nem értik, hogyan történhetett meg mindez az orruk előtt. De Adam Fawley detektívfelügyelő tudja, hogy semmi nem lehetetlen. És senki nem olyan ártatlan, mint amilyennek látszik…


FONTOS INFORMÁCIÓ! A csomagár a benne szereplő könyvekre csak együttesen érvényes. Ha a kosárban valamelyik kötetet kiveszed a csomagból, az extra kedvezmény elveszik a többi címre is.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

A GYILKOS, AKIT ISMERSZ? - Krimi, thriller könyvcsomag

A GYILKOS, AKIT ISMERSZ? - Krimi, thriller könyvcsomag

Mondd el a véleményed!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gyilkos, idő, ismersz, könyvcsomag, krimi, thriller