ADATAIM / KÍVÁNSÁGLISTA / SEGÍTSÉG
Kosárban
0 Termék 0,- HUF

ToplistaBankkártyával is fizethet, a kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák

Website powered by NetOffice
ÚJDONSÁG


Emily Bold: AMIKOR A SZERELEMNEK CSOKOLÁDÉÍZE VAN - 30%-OS ELŐRENDELÉSI AKCIÓ
Emily Bold: AMIKOR A SZERELEMNEK CSOKOLÁDÉÍZE VAN - 30%-OS ELŐRENDELÉSI AKCIÓ


Bruttó ár: 3.490  helyett 2.445,- HUF

Édes történet szerelemről, újrakezdésről és a múlt titkairól.

Amy Bishop váratlanul megörökli nagyapja csokoládéüzemét. Nemsokára kiderül, a bonbonokkal együtt egy jó adag probléma is a nyakába zúdul. A kis üzem a csőd szélén áll. A Sugar Tale Corporation nagyvállalat szeretné átvenni és modernizálni. Ezért elküldik a jóképű Ryan Scandrik gazdasági szakembert, hogy átszervezéseket hajtson végre.

Amy elszántan küzd Ryan tervei ellen. Ám a nagy viták hevében rá kell döbbennie, hogy egyre jobban bejön neki ez a lehetetlen alak. Hogyan lehet valaki ennyire szexis, vonzó, mégis hidegfejű? Vagy valójában Ryan mégsem olyan szívtelen, mint amilyennek látszik?

Amy tanácsért fordul Kendrához, a nagyapja egyik barátjához. De nem sejti: az idős hölgy hajdan feláldozta a szerelmet ugyanezért a csokoládéüzemért.

Vigyázat, éhesen ne kezdj bele!Emily Bold 1980-ban született Bajországban. Azon kevés német írónők egyike, akinek regényei nem csupán a hazájában bestsellerek, de angol nyelvterületeken is sikert aratnak. Pedig női szerző szép számmal akad Nagy-Brittaniában, Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon.

Romantikus könyvei tele vannak szerelemmel, szenvedéllyel és kalanddal. Olyanok, akár egy jó mozifilm: pergősek, érdekesek és képszerűek. Mindez különösen igaz erre a művére: ínycsiklandó bonbonok, csokoládékészítési praktikák, egy hajdanvolt és egy születőben lévő szerelem garantálják a a kellemes szórakozást.VÁRHATÓ MEGJELENÉS: október 31.


Készlet: 43 darab