ADATAIM / KÍVÁNSÁGLISTA / SEGÍTSÉG
Kosárban
0 Termék 0,- HUF

ToplistaBankkártyával is fizethet, a kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák

Website powered by NetOffice
Adventi akciók - információ


LETTERO ADVENTI NAPTÁR

16 napon át más-más akcióval lepjük meg Önöket, december 3-tól 18-ig.
Fontos és hasznos információk a vásárláshoz!HETI 1 CSOMAGFELADÁS.
Az egyszerűbb csomagkezelés és a postaköltség minimalizása érdekében az adventi akciók ideje alatt, az adott héten csak 1x adjuk át a megrendeléseket a GLS részére, méghozzá péntekenként.


MIÉRT?
Mindezt tesszük azért, hogy akár több akcióból is válogathassanak anélkül, hogy sok postaköltséget fizessenek. A péntekig beérkezett megrendeléseket összevezetjük és a feladáskor az így összekészített csomagokat csak 1 szállítási költséggel terheljük meg.


HOGYAN SPÓROLHATNAK MÉG?
Ajánljuk, hogy az adventi akciók keretében megvásárolni kívánt könyveket ne fizessék ki előre bankkártyával! Ugyanis, ebben az esetben a rendszerünk automatilkusan felszámolja minden egyes megrendelésükre a szállítási költséget, és azt utólag már nem tudjuk sem törölni, sem visszafizetni Önöknek.

MIT AJÁNLUNK HELYETTE?
Javasoljuk, hogy minden esetben válasszák az utánvétes fizetési lehetőséget, így a csomag kézbesítéskor fizethetik ki a megrendelt, és ténylegesen kiszállított könyveket.


UTÁNVÉT BANKKÁRTYÁVAL!
A GLS futárszolgálatnál a kézbesítéskor már bankkártyával is fizethet (MasterCard, Maestro, Visa, American Express), így nem kell felkészülni kellő mennyiségű készpénzzel az átvételhez.


Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!